„Rugăciunea nu numai că îl apropie pe om de Dumnezeu, ci îl lipește de Dumnezeu și îl face un duh cu El” spunea Părintele Cleopa.

Rugăciunea este suportul energetic și informațional fundamental de care avem nevoie pentru exprimarea virtuților divine care sălășluiesc în fiecare dintre noi. Ele trebuie doar „trezite”, iar rugăciunea, o necesitate spirituală de esență, ne poate fi de un real folos în această direcție.

În timpul rugăciunii profunde, inițiatice, trupul nostru (cu tot ceea ce cuprinde el), sufletul nostru (cu toate cele ale lui, inclusiv partea noastră mentală) intră în comuniune (atât cât pot ele face asta) cu duhul nostru, care este o mică părticică din Unicul Creator, Dumnezeu Cel Prea Înalt, din care s-a desprins cândva și în care se va întoarce într-o zi desăvârșit, se va întoarce, așadar, ACASĂ!

Rugăciunea este cea care face să înflorească Iubirea în noi și tot ea o întreține apoi. Este apa vie a grădinii noastre, a sufletului și duhului nostru.

Hrănirea cu Iubire este minunată și, în același timp. esențială vieții. Dăruirea Iubirii este însă cea care ne reprezintă cu adevărat în fața divinității, este o faptă de care ea, divinitatea, va ține cont întotdeauna.

Într-un viitor ceva mai îndepărtat, într-o fază de evoluție spirituală superioară celei actuale oamenii vor conștientiza plenar următorul aspect:

  • atunci când inspiri, inspiri de fapt energii ale Iubirii (pâinea noastră cea de toate zilele); aceasta este parte minunată a vieții, aspect pe care puțini îl cunosc și foarte puțini îl conștientizează;

  • atunci când expiri, dacă ești în armonie, ești liniștit, ai vibrații înalte, expiri energii ale Iubirii pe care le transmiți tuturor celor care sunt , într-un fel sau altul, în contact cu tine, practic, le dăruiești Iubire.

În cadrul Grupului de rugăciune și vindecare divină „Focul Sacru” vei putea experimenta asta împreună cu alți oameni.

Ne rugăm, împreună, lui Dumnezeu, pentru noi înșine, pentru cei apropiați nouă, pentru comunitatea, țara și națiunea noastră, folosindu-ne (atât cât putem să o facem fiecare) trupul, sufletul și duhul în această direcție, ultimul fiind cel prin intermediul căruia Dumnezeu ne dăruiește Iubirea Sa, intră în legătură cu noi prin mesagerii Săi din Ierrarhii.

Și tot în cadrul acestui Grup practicăm o altă necesitate spirituală fundamentală: vindecarea divină.

Fundația „Focul Sacru” te invită în fiecare seară, în zona online, la Grupul de rugăciune și vindecare „Focul Sacru” începând cu ora 21.

Pentru a putea participa este nevoie să intri în acest grup whatsapp

Mai înainte de asta, este bine să citești cu atenție cele care urmează.

Grupul „Focul Sacru” activează în cadrul Fundației cu același nume și este dedicat tuturor celor care CRED în Dumnezeu, tuturor celor care cred în IUBIRE, în puterea energiilor ei.

Este Grupul celor care  vor să se roage pentru ei însuși, pentru semenii lor, pentru românii de pretutindeni, pentru comunitatea, țara și națiunea lor. Este Grupul celor care vor să participe la producerea vindecării divine.

Reperul nostru este Iisus, Fiul Omului și Învățătura Sa, Învățătura Iubirii. El este Călăuzitorul acestui Grup, care funcționează conform Învățăturii Sale, Învățătura Iubirii.

Îți recomandăm să vizionezi prezentarea video de la final.

*

Pentru a putea participa la Grupul „Focul Sacru” este necesar să cunoașteți următoarele:

1. Grupul își desfășoară lucrările în fiecare seară, online, pe platforma de conferințe ZOOM. Este necesar să instalați aplicația care este gratuită pe internet. Dacă nu vă pricepeți, cel mai bine este să rugați pe cineva care știe cum se instalează. Dacă aveți o aplicație mai veche nu uitați să o actualizați. Intrarea pe platformă o realizați dând pur și simplu un click pe linkul de conectare. După care urmați indicația platformei.

2. Ora de începere a Grupului este 21.00. După această oră accesul nu mai este posibil. Ora de terminare este 21.15.

3. Microfonul, pe tot timpul desfășurării Grupului de rugăciune – vindecare „Focul Sacru”, este necesar să fie închis. Nu interveniți, în niciun caz, în timpul desfășurări lucrării Grupului.

4. Folosirea camerei nu este facultativă. Intrați întotdeauna în mod vizibil, având grijă să aveți o ținută și o poziție decentă.

5. Identificați-vă cu numele de botez (foarte important). Dacă nu știți cum se face asta, rugați pe cineva să vă ajute.

6. Grupul „Focul Sacru”, nu este unul de dialog. Aici se intră în liniște deplină și se iese la fel.

Fundația „Focul Sacru”.