Grupul „Focul Sacru” își desfășoara activitatea în cadrul Fundației cu același nume și este destinat atât membrilor Fundației cât și celor care nu sunt membri. În el se desfășoare două activități, două dintre necesitățile spirituale fundamentale ale oricărui om care dorește să-și hrănească sufletul: rugăciune inițiatică și vindecare divină, de grup.

Rugăciunea este suportul energetic fundamental de care avem nevoie pentru manifestarea virtuților divine care sălășluiesc în fiecare dintre noi. Ele trebuie doar „trezite”, iar rugăciunea, această necesitate spirituală de esență, ne poate fi de folos în această direcție.

În timpul rugăciunii profunde, inițiatice, trupul și sufletul nostru, intră în comuniune cu duhul din noi, duh care este o mică părticică din Unicul Creator. Rugăciunea este cea care face să înflorească Iubirea în noi și tot ea o întreține apoi. Este apa vie a sufletului și duhului nostru.

Vindecarea divină este cea prin care se produce ameliorarea, stoparea, ori tratarea definitivă a unor afecțiuni, indiferent cât de grave ar fi ele, terapie care Îl are drept Vindecător pe Unicul Creator, care se manifestă prin Ierarhiile Sale, prin duhurile și sufletele membrilor Grupului, și aduce mult dorita îmbunătățire a sănătății unei existențe vii.

Câteva îndrumării pentru noii participanți la Grupul „Focul Sacru”

Ca membru/membră a acestui Grup spiritual, este bine să țineți cont de următoarele aspecte…

Hrănirea cu Iubire este esențială vieții, atât în Cer cât și pe Pământ.

Dăruirea Iubirii este cea care ne reprezintă în fața divinității. Este cea mai bună faptă a noastră, faptă de care ea, divinitatea, va ține cont întotdeauna. 

În cadrul Grupului „Focul Sacru” ne hrănim cu Iubire și dăruim Iubire. Ne rugăm împreună lui Dumnezeu pentru noi înșine, pentru cei apropiați nouă, pentru toți românii de pretutindeni, pentru comunitatea, țara și națiunea noastră. Și nu în ultimul rând, practicăm, manifestăm, o altă necesitate spirituală fundamentală: vindecarea divină.

Grupul „Focul Sacru” se desfășoară pe platforma de conferințe online ZOOM (este necesar să instalați aplicația – există o variantă gratuită pe internet), în fiecare seară de la ora 21.00 moment în care accesul pe platformă este oprit. Prin urmare, este bine să intrați cu minimum 5 minute înainte. Atunci când participați prima dată în câteva cuvinte vă prezentați și spuneți celor prezenți de ce ați decis să deveniți membru/membră a acestui Grup.  

Dacă vreți să participați,  intrați în acest Grup: 

https://chat.whatsapp.com/JeUgqyIKlV6IAVJxNG8OUH 

Fundația „Focul Sacru”