Fundația „Focul Sacru” organizează periodic, (atunci când se formează un grup de minimum 10 solicitanți) cursuri de inițiere „Focul Sacru”.

Cursurile sunt susținute de lectorii Școlii „Focul Sacru” și de coordonatorul spiritual al Școlii.

Pentru înscrieri la cursul de inițiere „Focul Sacru”, treapta I, trimite un mail pe foculsacru2011@gmail.com  cu textul „Vreau să mă înscriu la curs” urmat de numele și prenumele tău, precum și un număr de telefon

Te vom introduce într-un grup whatsapp, iar dacă nu ai aplicația îți vom trimite prin mail, printre multe altele, și condițiile de participare.

*

Inițierea „Focul Sacru” este o cale inițiatică, o învățătură spirituală, cu rădăcini adânci în vechea inițiere spirituală din Carpați, inițierea zalmoxiană.

Vezi câteva aspecte și aici: https://youtu.be/mULxTcms2qQ

Școala „Focul Sacru” promovează, ca și vechea Școală zalmoxiană, următoarele principii:

– nemurirea, cunoașterea de sine, cunoașterea, manifestarea și propovăduirea Iubirii și a Iertării, înfrățirea cu natura, vindecarea prin corelația trup-suflet-duh.

Respectarea și folosirea acestor principii este esențială în practica inițiatică „Focul Sacru” (practica inițiatică este un element de bază al inițierii „Focul Sacru”).

Păstrând tradiția inițiatică autohtonă, Școala „Focul Sacru” promovează următoarele „necesități spirituale”: instruirea spirituală, postul, cugetarea adâncă, rugăciunea, propovăduirea Iubirii, vindecarea divină (vindecarea prin folosirea energiilor Iubirii).

Inițierea „Focul Sacru” este însușită de către discipolii Școlii cu același nume prin consacrare și se desfășoară pe parcursul a trei trepte, trei etape inițiatice.

Urmând această Cale Inițiatică veți putea avea șansa desăvârșirii în această viață terestră, a iluminării / îndumnezeirii.

Școala „Focul Sacru”

https://youtu.be/ftCVPECY2Rg