Reduceri!

Cugetarea inițiatică „Focul Sacru”.

Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.

Citește mai departe doar dacă vrei să te dezvolți din perspectiva spirituală. Dacă nu, cele care urmează nu sunt pentru tine…

Această înregistrare video conține o cugetare/meditație inițiatică.

Aici  ai un fragment din ea. Ea redă o tehnică „Focul Sacru” care te va ajuta să refaci, chiar și pentru un timp scurt, legătura cu duhul tău. Te va ajuta să aduci liniștea în întreaga ta ființă și astfel să simți beneficiile pe care ți le poate aduce manifestarea Iubirii.

După ce achiți suma necesară vei primi, în maximum 24 de ore, pe e-mail, link-ul de accesare a întregii înregistrări.

ATENȚIE! Ai nevoie de o adresă de gmail validă. Nu suntem răspunzători pentru cazurile în care o vei scrie greșit. Atenție la completarea corectă a formularului!

Descriere

Această cugetare/meditație inițiatică are rolul de te a te ajuta să te conectezi la duhul și sufletul tău, apoi la toate Ierarhiile corespunzătoare gradului de elevare spirituală pe care îl ai în acest moment. Tot ceea ce trebuie să faci este să respire adânc și rar pe tot parcursul desfășurării ei. Este bine să conștientizezi că ori de câte ori inspiri, energiile Iubirii îți pătrund întreaga ființă, te hrănesc, te curăță energetic, te vindecă, ori de câte expiri transmiți energii ale Iubirii tuturor celor care sunt într-un fel sau altul în legătură cu tine.

Să fim Lumină și Iubire!