Există în acest moment o întreagă literatură, o adevărată cultură ași spune, a acestui fenomen dar și a celor care l-au declanșat. Ce sunt de fapt așa-zișii… „extratereștri”?
Nu voi comenta în nici un fel părerile, viziunile, susținătorilor individuali ai acestei teorii sau a modului în care unele curente spirituale, școli spirituale, o promovează din ce în ce mai puternic. Și nu voi face asta din două motive.

Unul dintre motive se referă la faptul că oamenii sunt liberi să creadă în ceea ce vor sau să nu creadă în nimic. Sunt liberi să susțină ceea ce vor sau să nu se implice în nimic. Sunt liberi să urmeze calea pe care doresc să meargă în această viață, atât din punct de vedere material cât și spiritual.

Celălalt motiv este acela că, pur și simplu, eu nu cred și nu pot crede în această teorie ce susține existența acestor extratereștri, în forma în care este ea susținută. Nu pot fi de acord cu modul în care ne sunt ei prezentați. Prin urmare, nu pot rezona cu cele promovate de curentele spirituale care susțin cu tenacitate și inflexibilitate această idee.

Trebuie să vă spun de asemenea că, dacă teoriile lor, ale celor care susțin existența extratereștrilor, sunt însușite de tot mai mulți oameni, înseamnă în primul rând că ele sunt necesare dar și că undeva, în toată povestea asta, există un sâmbure de adevăr.

Prin articolul de față mi-am propus să prezint doar câteva argumente care m-au determinat să privesc acest fenomen într-un mod total diferit față de cei care îl susțin, dar și față de cei care îl combat.

Când m-am apucat să cercetez acest aspect, lucru pe care l-am făcut de altfel o perioadă destul de îndelungată, au apărut în mintea mea întrebări, la care susținătorii acestei teorii, foarte greu pot da răspunsuri argumentate.

De ce nici un lider – reformator spiritual, nu a vorbit vreodată oamenilor de existența acestor extratereștri, de existența civilizațiilor lor?
De ce Zamolxe nu amintește nimic despre ei în așa-zisele „coduri de bună purtare” intitulate de cel care le promovează de ceva vreme, în mod greșit, Legile Belagine? Spun asta întrucât adevăratele Legi ale lui Zamolxe sunt în număr de zece (Decalogul Zamolxian) și nu au fost făcute cunoscute încă, ele rămânând așa cum au fost mereu: nescrise și tainice.
De ce în toate cronicele vechi dar și în marea carte a pelasgilor „Herto Valus” cuvântul extraterestru nici măcar nu apare?
De ce Marii Maeștri, Marii Inițiați veritabili ai Terrei, de-a lungul miilor de ani nu au lăsat nici un mesaj în această direcție?
De ce Platon, Herodot, Strabon și alți titani ai omenirii nu au pomenit nimic despre asta?

Nu credeți că sunt prea multe întrebări fără răspuns? Și astea nu sunt toate…

Acest curent al susținătorilor extratereștrilor este relativ nou, el nici măcar nu a existat până pe la jumătatea secolului trecut.
Și atunci? Cum de a apărut el tocmai acum? Care este de fapt scopul apariției lui? Ajută el la aproprierea omului de Dumnezeu sau nu? Vă las pe voi să dați un răspuns la aceste întrebări.

Acest curent face parte dintr-o strategie bine gândită la vârful piramidei puterii mondiale, strategie care intră însă într-o totală contradicție cu orice credință care îl situează pe Dumnezeu în postura de Unic Creator. Acest curent spiritual a apărut, în realitate, ca o alternativă viabilă (cred ei) la Creaționism, la Legea Evoluției, la credința în existența lui Dumnezeu. 

Mai mult, acești extratereștri sunt promovați ca ființe superioare omului, dându-li-se chiar, în mod total eronat, calitatea de creatori ai acestei lumi. Scopul celor care promovează această idee este, în realitate unul singur: negarea existenței lui Dumnezeu, a Unicului Creator, a Facerii care, în opinia lor, nici nu a existat vreodată de fapt. Deci, după domniile lor, Dumnezeu nu există, iar toate cele legate de Creaționism de Facere sunt… poveștii. Prin urmare, susțin ei, acești extratereștrii, aceste ființe superioare din alte Galaxii au creat, în realitate, Lumea în care trăim și tot ceea ce are legătură cu ea.

Și totuși, care a fost sursa de la care s-a plecat atunci când s-a declanșat această construcție pur științifică, ateistă, a acestui fenomen legat de existența extratereștrilor? Ei bine, aici intervine marea surpriză…
Cei care au promovat acest curent, ce se dorește unul revoluționar, s-au bazat totuși pe un… adevăr. Aspect care este, de altfel, simptomatic anumitor strategi planetari, care sunt și în spatele acestei teorii.
Da. Ei au pornit de la un lucru real și pe baza acestuia au construit o întreagă strategie, de care s-au folosit și se folosesc liderii acestor curente spirituale, dezvoltând această credință în existența extratereștrilor. Adică, subliniez, a altor tipuri de existențe decât cele cunoscute pe Terra și care alcătuiesc acum sistemele ei vii binecunoscute: minerale, vegetale, animale și umane.

Este deja unanim recunoscută de toată lumea spirituală existența Cerurilor. Ele sunt în număr de zece. Cerul 1, sau al Lumii Materiale are zece niveluri existențiale. Acestea nu sunt altceva decât așa-zisele… „lumi paralele”. Ei bine, în fiecare din aceste lumi paralele există de fapt o Planetă Pământ locuită de existențe aparținând sistemului viu mineral, vegetal, animal și… uman. Ființe care sunt bine cunoscute în acest moment aici pe Pământ.
„Surorile” ei „gemene” existente în celelalte nouă niveluri ale Cerului 1, celelalte 9 dimensiuni (celelalte nouă Planete Pământ), ale Lumii materiale, sunt din punct de vedere matriceal și structural identice cu ea.  Sunt diferite doar în ceea ce privește vibrația, strălucirea , densitatea structurală, gradul de evoluție spirituală etc.
Existențele care locuiesc pe aceste Planete Pământ (altele decât Pământul nostru) sunt, în general, aceleași ca și pe Terra noastră. Dar au o altă vibrație, altă strălucire, altă densitate structurală, alt grad de evoluție spirituală dar și în mod absolut normal, altă… formă.
Evident că, din acest motiv, o existență vie aflată, de exemplu, pe Terra noastră (situată acum, după cum se știe, la nivelul cinci al Cerului 1, așadar în a cincea dimensiune), va fi diferită, ca formă, de același tip de existență aflată pe Planeta Pământ de la nivelul 9 al aceluiași Cer 1. Trupul său va fi complet diferit. Și asta indiferent despre ce existență vie vorbim, fie ea de tip mineral, vegetal, animal sau… uman.
Adică, un om, locuitor al Planetei Pământ de la nivelul 9 al Cerului 1, are o formă total diferită față de noi și ne este net superior, din toate punctele de vedere, având un grad de evoluție spirituală și materială mult superior nouă.
Ei bine, dacă le vom spune acestor oameni de pe altă Planetă Pământ… extratereștrii, adică oameni care locuiesc în afara Planetei noastre Terra atunci da, este corect.

Nu cred în existența unor ființe necunoscute pe acest Pământ, necunoscute în Facere și neregăsite în Ierarhiile Cerești și care ar fi creat de fapt lumea în care trăim. Cred însă în existența unor sisteme vii (minerale, vegetale, animale, umane) aflate la un nivel superior sau inferior de evoluție spirituală și materială celor de pe Terra noastră de astăzi, locuitoare a altor Planete Pământ, a căror denumire o vom afla într-o zi cu siguranță.
Sunt frații și surorile noastre din alte lumi, entități spirituale întrupate, dar toți și toate sunt copiii aceluiași Dumnezeu, fac parte din Creație și urmează, ca și noi, lungul drum al evoluției spirituale.

Ioan

Doriți să pătrundeți în tainele Inițierii „Focul Sacru”?

Este necesar să faceți un prim pas. Participați la cursul online de dezvoltare spirituală: OMUL ENERGETIC. Este un curs introductiv dar consistent in informatii.

Detalii aici:  https://foculsacru.ro/cursuri-de-dezvoltare-spirituala/