Inițierea ”Focul Sacru”

Inițierea Focu Sacru

Plecând  de la sintagma de sorginte zamolxiană „Cunoaște-te pe tine însuți și-L vei cunoaște pe Dumnezeu” (Socrate a luat din ea doar prima parte), vei putea constata, în timp, faptul că punerea în practică a acesteia te poate ajuta, în mod eficient, să înțelegi ce înseamnă „Să facem om după Chipul Nostru, după asemănarea Noastră” (Facerea 1:26).

A te cunoaște pe tine însuți nu înseamnă doar a ști totul despre tine, din perspectiva anatomică, psihologică, nu înseamnă a ști totul despre propriul tău caracter,  despre slăbiciunile sau despre potențele tale. Aceste caracteristici pe care le ai reprezintă doar o mică parte din ceea ce trebuie să afli, pentru a te putea dezvolta ca om spiritual.

Fundamentul acestui tip de Inițiere, care folosește filozofia cunoașterii de sine, a fost și este Învățătura Iubirii, iar elementul ei primordial… Focul Sacru

Ce este Focul Sacru” ?

Răspunsul îl veți găsi în tine însuți mergând pe calea acestei Inițierii spirituale. 

Ce este o Inițiere spirituală? 

Parte a răspunsului îl vei găsi aici: https://foculsacru.ro/initierea-spirituala/

Omul, este o ființă superioară, este cea mai complexă și completă creație a lui Dumnezeu, o existență care, pe lângă trup (pe lângă ceea ce se vede) mai are și o parte energetică, cunoscută până în prezent extrem de puțin. Despre ea, vei afla mai multe parcurgând Inițierea… Focul Sacru.

Ioan