Sub titulatura CUNOAȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI, desfășurăm cursuri de dezvoltare (educație) spirituală, atât în natură (în munți) cât și online (partea lor informațională).

Tot ceea ce putem observa la o ființă umană, folosindu-ne de simțurile noastre clasice (văz, auz, miros, gust, pipăit), este doar aproximativ 10% din ceea ce înseamnă omul, în realitate. Restul de 90%, deci partea care nu se vede, esențială, și totuși atât de puțin cunoscută, reprezintă…  OMUL, ÎN PLAN ENERGETIC. Despre el, precum și despre alte aspecte spirituale, vei putea afla mai multe, în cadrul acestor cursuri de dezvoltare spirituală online. Dintre subiecte cursului, amintim: corpurile energetice subtile, centri energetici subtili, meridianele energetice subtile, canalele energetice subtile, biocâmpurile energetice, aura, agresiuni subtile, tehnica de curățare energetică etc.

Cursurile se desfășoara în natură, atunci când se formează un Grup de minimum 10 persoane, după o strategie care va fi comunicată participanților. În general, el are loc la sfârșit de săptămână. Poate dura însă și o săptămână, în anumite condiții.

Cursurile se desfășoară online, în general, Sâmbăta între orele 10,00 – 12,00 pe sistemul 50 de minute curs, zece minute pauză, precum și în prima Duminică din lună, după același program.

În caz că nu se strânge numărul de persoane necesar (zece), cursul online se reprogramează, în următoarea Sâmbătă și se ține indiferent de numărul celor prezenți.

Pentru a putea participa la aceste cursuri de dezvoltare spirituală ai două variante posibile de urmat. Poți alege oricare dintre ele:

1. Te înscrii în Fundația Focul Sacru accesând butonul „Înscrie-te aici” de pe site-ul nostru oficial  https://foculsacru.ro/ 

2. Trimiți un mail pe adresa foculsacru2011@gmail.com cu textul „vreau să particip” (specificînd „la cursul online” sau „la cursul în natură”) , urmat de nume, prenume și un nr. de telefon.

În ambele variante ți se va anunța ziua și ora desfășurării cursului cu minimum 7 zile înainte (în cazul cursului online) și cu minimum 30 de zile înainte (în cazul cursului în natură) și vei primi link-ul de conectare, pe mail, cu 30 de minute îninte de ora de începere. 

Condițiile de participare le vei primi pe e-mail în maximum 48 de ore de la data în care ai solicitat participarea printr-una dintre metodele descrise la punctul (1) și (2).

În cazul cursurilor online, nu răspundem de imposibilitatea realizării conectării pe platforma de conferinte online ZOOM. Problema este întotdeauna la tine și nu la noi. Este nevoie să instalezi aplicația, iar dacă nu te descurci apelează la cineva care știe.

La sfârșitul cursului de dezvoltare (educație) spirituală primești, pe suport electronic, tot materialul prezentat.

Prin participarea la acest curs vei face primul pas, absolut necesar, pentru a putea accesa apoi, Inițierea „Focul Sacru”:  https://foculsacru.ro/initiere/

Asta, evident, dacă vei dori să mergi mai departe…

Fundația Focul Sacru.