Tot ceea ce putem observa la o ființă umană, folosindu-ne de simțurile noastre clasice (văz, auz, miros, gust, pipăit), este doar aproximativ 10% din ceea ce înseamnă omul, în realitate. Restul de 90%, deci partea care nu se vede, esențială, și totuși atât de puțin cunoscută, reprezintă…  OMUL, ÎN PLAN ENERGETIC. Despre el, precum și despre alte aspecte spirituale, vei putea afla mai multe, în cadrul acestor cursuri de dezvoltare spirituală online. Dintre subiecte cursului, amintim: corpurile energetice subtile, centri energetici subtili, meridianele energetice subtile, canalele energetice subtile, biocâmpurile energetice, aura, agresiuni subtile, tehnica de curățare energetică etc.

Cursurile se vor desfășura, în general, Sâmbăta între orele 10,00 – 13,00 pe sistemul 50 de minute curs, zece minute pauză, precum și în prima Duminică din lună, după același program.

Numărul minim de cursanți noi necesar programării cursului este de 5 (cinci). 

În caz că nu se strânge acest număr de persoane, cursul se reprogramează, în următoarea Sâmbătă și se ține indiferent de numărul celor prezenți.

Condiții de participare.

Pentru a putea participa la aceste cursuri de dezvoltare spirituală online ai două variante posibile de urmat. Poți alege oricare dintre ele:

1. Te înscrii în Fundația Focul Sacru accesând Înscrie-te aici de pe site-ul nostru oficial  https://foculsacru.ro/ și apoi, achiți, în contul Fundației (RO94BTRLRONCRT0351175601-LEI ; RO44BTRLEURCRT0351175601 EURO)  suma de 180 de lei, specificând în actul de virement: cotizație membru pe 6 luni. 

2. Dacă nu dorești să te înscrii în Fundație, trimiți într-unul din conturile de mai sus o suma de minimum 180 de lei, specificând pe actul bancar: donație. 

În ambele variante ți se va anunța ziua și ora desfășurării cursului cu minimum trei zile înainte și vei primi link-ul de conectare, pe mail, cu 30 de minute îninte de ora de începere. Nu te îngrijora dacă nu vei putea să participi încă de la primul curs. Vei primi astfel de mesaje până când vei reuși să-l efectuezi.

În varianta nr.2, dacă după efectuarea cursursului, vei dori să efectuezi practica aferentă acestuia și apoi să accesezi prima treapta de Inițiere „Focul Sacru” va trebui să faci cele de la punctul (1).

Nu răspundem de imposibilitatea realizării conectării pe platforma de conferinte online ZOOM. Problema este întotdeauna la tine și nu la noi. Este nevoie să instalezi aplicația, iar dacă nu te descurci apelează la cineva care știe.

La sfârșitul cursului de dezvoltare spirituală primești, pe suport electronic tot materialul prezentat

Prin participarea la acest curs vei face primul pas, absolut necesar, pentru a putea accesa apoi, Inițierea „Focul Sacru”:  https://foculsacru.ro/initiere/

Asta, evident, dacă vei dori să mergi mai departe…

Fundația Focul Sacru.