CUNOAȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI.

curs introductiv în Inițierea „Focul Sacru”

Tot ceea ce putem observa la o ființă umană, folosindu-ne de simțurile noastre clasice (văz, auz, miros, gust, pipăit), este doar aproximativ 10 % din ceea ce înseamnă omul, în realitate. Restul de 90%, deci partea care nu se vede, esențială, și totuși atât de puțin cunoscută, reprezintă…  OMUL, ÎN PLAN ENERGETIC. 

Despre el, precum și despre alte aspecte spirituale, vei putea afla mai multe, în cadrul acestor cursuri de dezvoltare spirituală online. 

Cursurile tip conferință SUNT GRATUITE și se desfășoară online, pe platforma de conferințe ZOOM (aplicația se poate instala gratuit de pe internet) în fiecare Sâmbătă, între orele 11.00 – 12. 00 ; 17.00 – 18.00 și în  fiecare Duminică între orele 10.00 – 11.00, cu minimum trei persoane.

Pentru a putea participa ai două variante posibile de urmat. Poți alege oricare dintre ele:,

1. Te înscrii în Fundația Focul Sacru accesând butonul „Înscrie-te aici” de pe site-ul nostru oficial  https://foculsacru.ro/ (asta dacă te-ai hotărât deja să urmezi apoi Inițierea „Focul Sacru” – https://foculsacru.ro/initiere/). Dacă dorești să urmezi Inițierea Focul Sacru, fără a te înscrie în Fundație, vei putea face asta, în anumite condiții pe care le vei afla la cursul introductiv.

2. Trimiți un mail pe adresa foculsacru2011@gmail.com cu textul „vreau să particip”, urmat de nume, prenume și un nr. de telefon.

În ambele variante vei fi introdus/introdusă într-un grup whatsapp, în care au loc toate comunicările referitoare la desfășurarea cursului. Dacă nu ai această posibilitate tehnică te rugăm să ne precizezi asta în mesajul trimis pe mail.

Prin participarea la acest curs vei face primul pas, absolut necesar, pentru a putea accesa apoi Inițierea „Focul Sacru”:  https://foculsacru.ro/initiere/

Asta, evident, dacă vei dori să mergi mai departe …

Fundația Focul Sacru 

https://youtu.be/4tv3sei9aVc