Am decis să scriu acest articol în urma unei discuții avute cu discipolii Școlii Focul Sacru, în legătură cu acest subiect extrem de controversat și de disputat în același timp.

La un moment dat, unul dintre ei m-a întrebat dacă există vreo metodă de protecție împotriva agresiunilor petrecute în plan subtil. Dând glas unui gând venit instantaneu i-am răspuns scurt: Nu! În afară de una singură: manifestarea constantă a Iubirii și a Iertării.

Voi încerca în câteva rânduri să dau o mică explicație acestui răspuns… spontan.

Practic, în momentul în care mi s-a pus această întrebare, ceva s-a declanșat în mine și o voce interioară, pe care nu o mai confund de ceva vreme, mi-a dat imediat răspunsul, cu argumentele de rigoare, pe care le-am și înfățișat auditoriului meu din acel moment.

Conform Legii răului destin (Legea karmei) venim în această lume pentru a fi fericiți dar și pentru a experimenta tot felul de situații mai puțin plăcute, ce ne produc suferințe multiple, prin care ardem practic energiile malefice ale greșelilor trecutului nostru. Venim cu o anumită încărcătură karmică la care, în imensa majoritate a cazurilor, mai adăugăm o alta ce nu este altceva decât rodul greșelilor din această viață terestră. Deci, într-un fel, suferințele, încercările de tot felul sunt… normale și… necesare, pentru această lume materială.

În altă ordine de idei, cred că trebuie să lămurim un aspect: sunt meritate sau nu suferințele noastre?

Ei bine, dacă avem certitudinea perfecțiunii Unicului Creator răspunsul nu poate fi decât unul singur: da!

Omule, atunci când ești agresat în plan subtil și suferi trebuie să știi că asta nu se petrece din vina cuiva sau a ceva. Tu ești singurul responsabil.

Suferințele care au ca sursă agresiunile în plan subtil nu pot surveni decât în urma unui atac malefic provenit din zona lumii întunecate. Dacă Dumnezeu nu face greșeli (și nu face) înseamnă că toate se petrec cu Voia Lui. Asta este perfect valabil chiar și în cazul agresiunilor în plan subtil. Și dacă se petrec cu Voia Sa, gesturile noastre de protecție împotriva agresiunilor subtile (prin folosirea talismanelor, simbolurilor de tot felul, crucilor, iconițelor, ecranelor de Lumină, sfere sau spații de Lumină etc.) nu se situează cumva în afara Voii Sale?

Ba da! De cele mai multe ori!

Dacă vom face un minim efort de meditație și-i vom privi mai îndeaproape pe Marii Inițiați ai vremurilor, pe Marii Maeștri, vom constata destul de ușor faptul că ei nu au fost preocupați de acest aspect al protecției împotriva agresiunilor subtile. Nu există o altă protecție reală împotriva agresiunilor subtile în afară de manifestarea Iubirii noastre pentru tot și pentru toate, în afara gesturilor de Iubire (rugăciuni, gânduri bune, vorbe bune) pe care le fac alte existențe vii cu trup sau fără trup față de noi.

Singura protecție împotriva atacurilor în plan subtil, binecuvântată de Dumnezeu, este dată deci de manifestarea constantă a virtuților divine urmând Calea Iubirii, slujind Adevărul Iubirii și trăind cu abnegație și smerenie… Viața în Iubire. Dacă vom proceda astfel, aura noastră va fi una puternică și strălucitoare. Un scut de nădejde împotriva oricărei agresiuni, în orice moment. Asta însă numai atunci când acea agresiune nu se produce în și cu Voia lui Dumnezeu. Adică nu constituie o plată sau… o încercare. În aceste cazuri, unica rezolvare a situației respective este manifestarea credinței nezdruncinate în Dumnezeu, Iubirea și Iertarea!

Doriți să pătrundeți în tainele Inițierii „Focul Sacru”?

Este necesar să faceți un prim pas. Participați la cursul online de dezvoltare spirituală: OMUL ENERGETIC. Este un curs introductiv dar consistent in informatii.

Detalii aici:  https://foculsacru.ro/cursuri-de-dezvoltare-spirituala/