Sunati la: 0040-743 033 867 Email: office@foculsacru.ro
logo_pad_white
×

Donații și cotizații Fundația Focul Sacru

Fundația Focul Sacru

CIF 28181098

BANCA TRANSILVANIA

RO94BTRLRONCRT0351175601- pentru Lei

RO44BTRLEURCRT0351175601 - pentru Euro

COD SWIFT: BTRLRO22Conferințe

Conferinte spirituale

Conferinte spirituale 2019-05-14 21:44:10
Nature

Fundația „Focul Sacru” desfășoară CONFERINȚE SPIRITUALE ONLINE GRATUITE sub titulatura…

 

Cunoaște-te pe tine însuți și-L vei cunoaște pe Dumnezeu!

 

Tot ceea ce putem observa, constata, la o ființă umană, folosindu-ne de simțurile noastre clasice (văz, auz, miros, gust, pipăit), este doar aproximativ 10% din ceea ce înseamnă omul, în realitate. Restul de 90%, deci partea care nu se vede, esențială, și totuși atât de necunoscută, reprezintă... omul energetic.

 

Despre el, despre acest om energetic, precum și despre Inițierea „Focul Sacru” (aici găsești câteva aspecte: http://foculsacru.ro/initiere.php ) în care acesta este cunoscut în amănunt, vei putea afla mai multe, în cadrul acestor CONFERINȚE SPIRITUALE ONLINE.

 

Bineînțeles, atât cât se poate afla pe parcursul a circa o oră cât durează această întâlnire online, atât cât se poate afla la acest început de drum.

Dacă vei alege însă să mergi mai departe pe calea inițiatică care ți se va propune cu această ocazie, atunci, cu certitudine, ți se vor revela multe alte aspecte spirituale pe parcursul Inițierii.

 

Programul conferințelor

 

În fiecare zi de Joi între orele 20,30 - 21,30

  

Desfășurarea conferințelor.

  1. De la ora 20,30 la 21,00 – prezentare.
  2. De la ora 21,00 la 21,30 - întrebări (dacă sunt) și răspunsuri.

  Procedura de conectare.

  1. Este necesar să ai instalată aplicația ZOOM, o platformă specială și gratuită pentru conferințe online.
  2. În ziua în care urmează să aibă loc conferința, cu minimum 15 minute înainte de ora stabilită, vei putea accesa linkul de conectare. Va fi suficient să dai un click pe el și vei putea intra în conferință. Linkul îl vei putea găsi aici: https://www.facebook.com/foculsacru/
  3. Dacă nu ai cont facebook atunci trimite-ne pe foculsacru2011@gmail.com un mesaj cu titlul  VREAU SA PARTICIP LA CONFERINTA DIN DATA...și vei primi linkul de conectare pe mail-ul personal, la aceeași oră 20,15.

 Condiții de participare:

  1. Ținută decentă. Nu fumezi, nu consumi alcool și nu mănânci pe parcursul desfășurării conferinței.
  2. Nu se acceptă participări anonime (persoane care nu activează camera și nu pot fi văzute). Dacă nu te descurci cu aplicația ZOOM cere ajutorul cuiva care se pricepe. Persoanele care nu pot fi văzute și auzite, din varii motive, vor fi scoase din conferință. 
  3. În timpul conferinței (prima parte, cea a prezentări) microfonul tău va fi închis. Nu se permit întrebări sau comentări pe marginea celor prezentate, decât doar în partea a doua, destinată acestui lucru.
  4. Nu intri în Conferință dacă ai depășit ora 20,30, întrucât ți se va opri imediat accesul online.
  5. Poți să-ți aduci și prietenii dar în aceleași condiții.

 

Mulțumim pentru înțelegere!

Fundația Focul Sacru.