Sunati la: 0040-743 033 867 Email: office@foculsacru.ro
logo_pad_white
×

Donații și cotizații Fundația Focul Sacru

Fundația Focul Sacru

CIF 28181098

BANCA TRANSILVANIA

RO94BTRLRONCRT0351175601- pentru Lei

RO44BTRLEURCRT0351175601 - pentru Euro

COD SWIFT: BTRLRO22Cursuri

Cursuri de dezvoltare spirituală

Cursuri ale Fundatiei Focul Sacru 2019-02-05 16:19:34
Nature

Fundația „Focul Sacru” desfășoară în toate orașele reședință de județ din țară, dar și pentru românii din străinătate, conferințe de prezentare a Inițierii „Focul Sacru”, precum și cursuri de dezvoltare spirituală sub titulatura…

 

Cunoaște-te pe tine însuți!

 

Tot ceea ce putem observa la o ființă umană din punct de vedere anatomic, folosindu-ne de acest organ clasic de simț numit văz, este doar, aproximativ, 10% din ceea ce înseamnă omul, de fapt. Ei bine, restul de 90%, deci partea care nu se vede, reprezintă... omul energetic.

Despre el veți afla, la acest curs, tot ce se poate afla la acest stadiu de pregătire spirituală urmând ca ulterior, dacă veți alege să mergeți mai departe pe acaestă Calea Spirituală, să aflați mai multe aspecte inițiatice, care vi se vor revela pe parcursul Inițierii... „Focul Sacru”.  O Inițiere Spirituală fabuloasă care își are rădăcinile în vechea Inițiere zamolxiană/zalmoxiană.

Citiți aici câteva aspecte: http://foculsacru.ro/initiere.php

 

Așadar acest curs este un prim pas, absolut necesar, pe care va trebui  să-l faceți pentru a putea apoi trece pragul Școlii „Focul Sacru”.

Cursul va debuta cu o conferință de prezentare a Inițierii „Focul Sacru” GRATUITĂ.  Asta pentru ca fiecare dintre voi să știe exact despre ce este vorba....

După desfășurarea acestei Conferințe, dacă doriți să îmbrățișați această Cale Spirituală, va trebui să faceți pașii redați mai jos.

*

Așadar:

1. Trimiteți o cerere de înscriere online în Fundația „Focul Sacru”. Aceste cursuri sunt dedicate, în mod exclusiv, membrilor Fundației (excepție de la această regulă fac doar acele persoane care, conform Legii nu pot fi membre într-o organizație civică sau politică, persoane care vor urma o procedură separată) accesând www.foculsacru.ro și dând click pe… Înscrie-te aici!

(Puteți face această cerere de înscriere în Fundație chiar dacă nu ați participat la Conferința de prezentare. Participarea la această Conferință este necesară doar acelor persoane care vor să se edifice mai bine asupra Fundației Focul Sacru și a Inițierii promovate de ea).

2. În momentul în care din județul din care faceți parte se vor înscrie minimum 20 de persoane, vom organiza cursul și vă vom trimite un SMS prin care veți fi rugați să confirmați, sau să infirmați, participarea. Dacă vor confirma participarea minimum 15 persoane vă vom anunța desfășurarea sigură a cursului.

3. Din momentul primirii confirmării de desfășurare a cursului aveți la dispoziției 3 zile pentru a depune în contul Fundației (cont pe care-l găsiți pe prima pagină a site-ului www.foculsacru.ro în colțul din dreapta sus) suma de 400 de lei cu titlul... taxă înscriere în Fundație. Din acel moment, deveniți membru/membră al/a Fundației Focul Sacru, cu drepturi depline (conform Statutului pe care-l găsiți pe prima pagină a aceluiași site www.foculsacru.ro) și veți participa la toate cursurile ulterioare care sunt GRATUITE!

4. Cu trei zile înainte de începerea cursului veți primi toate datele necesare participării, inclusiv locația exactă.

5. Cursul va începe la data și ora stabilită, așadar nu întârziați. De regulă se va desfășura Duminica intre orele 10,00 - 15,00.

El este structurat pe două părți distincte:

  1. în prima parte, care va dura 3 ore,  veți face cunoștință cu partea teoretică a cursului (10,00 - 13,00; la fiecare oră se va da o pauză de 10 minute);
  2. în partea, care va dura 2 ore veți participa la partea practică a cursului (13,00 – 15,00; la fiecare oră se va da o pauză de 10 minute).

6. După efectuarea cursului veți intra într-un program de practică in inițiatică, sub coordonarea unui instructor spiritual al Fundației Focul Sacru, întâlnindu-vă cu acesta o dată pe săptămână, timp de două ore, într-o zi și într-un un interval orar pe care le veți stabili de comun acord.

7. Veți putea participa apoi, în mod gratuit, la prima treaptă de Inițiere „Focul Sacru” care se desfășoară în mod centralizat în munți (veți  achita doar sumele necesare plății cazării și a mesei).

Vă așteptăm!