Cursuri Focul Sacru

 

Şcoala Focul Sacru desfăşoară în întreaga ţară, cursuri corespunzătoare primei trepte de Iniţiere „Focul Sacru", urmând patru faze distincte, după cum urmează.

Faza I cuprinde o conferinţă de prezentare a Fundaţiei Focul Sacru, a Şcolii Focul Sacru şi a Iniţierii cu acelaşi nume, conferinţă care se desfăşoară, de regulă Sâmbăta între orele 10,00-11,30. Intrarea este liberă.

După încheierea conferinţei, persoanele care rezonează cu cele prezentate şi doresc să urmeze Iniţierea Focul Sacru, completează o cerere de înscriere în Fundaţia Focul Sacru şi achită taxa de înscriere în Fundaţie stabilită a fi începând cu data de 15 Noiembrie 2017 în valoare de 300 de lei.

(Persoanele care nu doresc să se înscrie în Fundaţie, din diferite motive, dar care vor să urmeze totuşi Iniţierea Focul Sacru vor putea face asta urmând o altă procedură care va fi prezentată în timpul conferinţei).

Faza a II a cuprinde cursul teoretic propriu-zis care se desfăşoară, în aceeaşi zi, între orele 12,00-15,30.

Faza a III a cuprinde cursul practic, care se desfăşoară a doua zi, de regulă Duminica, între orele 10,00-13,00 după următorul program:

10-11 - practică Iniţiatică asistată introductivă.

11-13 - terapii specifice Iniţierii Focul Sacru.

Pot beneficia de aceste terapii, la cerere, atât participanţii la curs cât şi rudele sau prietenii lor (terapiile Focul Sacru sunt gratuite în orice situaţie).

Orice cursant, dacă va considera necesar, se va putea opri la această fază. Adică va efectua doar partea teoretică şi de practica iniţiatică asistată introductivă a cursului. Dacă însă va dori să meargă mai departe atunci va trebui să se prezinte la...

Faza a IV a, care cuprinde practica Iniţiatică asistată propriu-zisă, aferentă cursului de treapta I.

Această activitate Iniţiatică are loc o dată pe săptămână, timp de trei săptămâni , în mod consecutivşi ESTE GRATUITĂ pentru toţi membrii Fundaţiei Focul Sacru.

Toate cursurile de Iniţiere aferente treptei I, II şi III, împreună cu practica Iniţiatică asistată aferentă lor, SUNT GRATUITE pentru membrii Fundaţiei Focul Sacru!

Doreşti să te înscrii la aceste cursuri? 

Nu trebuie decât să accesezi link-ul de mai jos...

http://foculsacru.ro/membri/cerere-inscriere-2/ 

şi să completezi cu atenţie formularul de înscriere tip. 

În momentul în care din localitatea ta de domiciliu vom primi minim 20 de cereri de înscriere, vom anunţa prin SMS, tuturor celor înscrişi, data la care intenţionăm să desfăşurăm cursul.

Este foarte important ca fiecare dintre cei anunţaţi să confirme sau să infirme participarea.

Dacă din numărul total al celor înscrişi, 15 persoane vor confirma participarea, cursul va începe cu siguranţă la data şi în locaţia anunţată.

De asemenea, organizăm cursuri şi pentru românii din diaspora, în acelaşi condiţii, dar cu asigurarea cazării si a cheltuielilor de deplasare.

Acesând link-ul de mai jos te poţi întoarce la pagina de prezentare...

Despre noi

Fundaţia Focul Sacru