Cursuri de radiestezie dezvoltată

 

Un curs foarte util pentru persoanele care practică terapii alternative, foarte util pentru toți cei care doresc să se dezvolte pe linie spirituală.

Radiestezia a fost cunoscută (sub diferite denumiri) și practicată pe aceste meleaguri cu mult timp înainte de a apărea în China antică.

Inițiații acestor locuri au folosit-o drept „unealtă inițiatică” încă de pe vremea în care aici au poposit… atlanții.

Radiestezia este o știință spirituală recunoscută și legiferată în țări europene precum România, Germania, Austria, Franța, Italia și nu numai.

Fundația Focul Sacru organizează în toate municipiile reședință de județ din țară cursuri de radiestezie dezvoltată.

În clipa în care dintr-un anumit județ, primim minim 30 de cereri pentru efectuarea cursului, organizăm acest eveniment în municipiul reședință  și-l anunțăm prin SMS tuturor celor care s-au inscris, cu cel puțin 30 de zile înainte.

Dacă în urma trimiterii SMS-urilor primim confirmare certă de participare de la minim 20 de persoane cursul se va ține în mod sigur, dacă nu, atunci el se va amâna.

Cursul, de regulă, se desfășoară urmând următorul program:

Sâmbătă sau Duminică: între orele 10,00 -12,00 curs teoretic; între orele 13,00-15,00, curs practic.

Dintre subiectele cursului practic amintim doar câteva.

Determinarea radiestezică a benzilor de radiații Hartmann, a surselor de apă naturală, a biocâmpurilor energetice, a perturbărilor bioenergetice,a  stăriilor de sănătate și de vitalitate, a beneficității, a compatibilității etc...

Consultanța radiestezică: pentru cupluri, meserii viitoare, optimizarea alimentației etc...

Costuri - înscriere

Taxa de curs este 400 de lei  (se achită în ziua cursului). În acest preț, fiecare cursant va primi o ansă de argint și un raportor radiestezic.

Pentru membri Fundației Focul Sacru această taxă este de 150 de lei.

Înscrieri se fac accesând pur și simplu lik-ul de mai jos și bifarea căsuței în dreptul căreia scrie: cursuri de radiestezie dezvoltată.

Cerere inscriere