Cursuri de dezvoltare spirituală

 

Cunoaște-te pe tine însuți și-L vei cunoaște pe Dumnezeu!

Un prim curs de dezvoltare spirituală foarte util pentru persoanele care practică terapii alternative, foarte util pentru toți cei care doresc să se dezvolte din perspectiva spirituală. Un curs care te va introduce într-o Inițiere fabuloasă:  Inițierea Focul Sacru.

O Inițiere care își are rădăcinile în... vechea Inițiere zamolxiană / zalmoxiană și pe care o vei putea urma apoi, dacă vei considera că rezonezi cu acest tip de Inițiere.

Fundația Focul Sacru organizează în toate municipiile reședință de județ din țară cursuri de dezvoltare spirituală. 

În clipa în care dintr-un anumit județ, primim 30 de cereri pentru efectuarea cursului, organizăm acest eveniment în municipiul reședință  și-l anunțăm prin SMS tuturor celor care s-au inscris, cu cel puțin 10 zile înainte. 

Dacă în urma trimiterii SMS-urilor primim confirmare certă de participare de la minim 20 de persoane cursul se va ține în mod sigur, dacă nu, atunci el se va amâna.

Cursul se desfășoară, de regulă, în zi de sâmbătă sau duminică, între orele 10,00 -12,30 curs teoretic; între orele 13,00-15,30, curs practic.

Dintre subiectele prezentate la cursul teoretic amintim: omul energetic, matricea și structura energetică, corpuri energetice subtile, centri energetici subtili, câmpuri bioenergetice, aura, noțiunii generale despre radiestezie, metode de cercetare, de protecție energetică, aspecte ale beneficității și compatibilității, prezentarea benzilor Hartmann, noțiuni generale despre consultanța radiestezică

La practică aferentă cursului vi se va arăta cum puteți folosi radiestezia în determinarea benzilor de radiații Hartmann, a surselor de apă naturală, a biocâmpurilor energetice, a perturbărilor bioenergetice, a stăriilor de sănătate și de vitalitate, a beneficității, a compatibilității, cum o puteți utiliza în consultața radiestezică de cuplu sau pentru stabilirea unei meserii optime, sau pentru optimizarea alimentației etc...

*

Condiții de participare

*

Cursurile de dezvoltare spirituală, apoi de Inițere (pentru cei care vor dori să intre în Școala Focul Sacru) vor fi accesibile, în general, celor care se vor înscrie în Fundația Focul Sacru.

Excepție vor face persoanele care, conform Legii, nu pot face parte dintr-o Fundație precum și cele care nu doresc, din varii motive, să se înscrie în Fundatie.

Acestor persoane li se va comunica, în mod direct, procedura necesară efectuării acestor cursuri, dacă vor suna la tel.0745 513 544 sau dacă vor trimite un mail pe adresa... foculsacru@yahoo.com .... și vor lăsa un număr de telefon.

Pentru înscrierea în Fundația Focul Sacru, va trebui să completați formularul de înscriere la care veți putea ajunge accesând link-ul de mai jos.

Cu cel puțin trei zile înainte de data începerii cursului, va trebui să depuneți taxa de înscriere în Fundație.

O taxă unică în valoare de 400 de lei pe care o veți putea achita doar prin virament bancar în contul:

*

Fundatia Focul Sacru                                                                                                         

CIF 28181098                                                                                                                   

Banca Transilvania RO94BTRLRONCRT0351175601                                           

Cod swift: BTRLRO22

*

Toate cursurile care vor urma apoi, pentru toții membrii Fundației Focul Sacru, SUNT GRATUITE!

Înscrieri se fac accesând pur și simplu lik-ul de mai jos și bifarea căsuței în dreptul căreia scrie: solicit înscrierea mea în Fundație.

Cerere inscriere