Sunati la: 0040-743 033 867 Email: office@foculsacru.ro
logo_pad_white
×

Donații și cotizații Fundația Focul Sacru

Fundația Focul Sacru

CIF 28181098

BANCA TRANSILVANIA

RO94BTRLRONCRT0351175601- pentru Lei

RO44BTRLEURCRT0351175601 - pentru Euro

COD SWIFT: BTRLRO22

sigla_pad_h

Cine suntem

CINE SUNTEM?


noi_impreuna

Moto: Fără trecut nu există prezent și fără prezent nu există viitor. Dacă nu ne vom cunoaște rădăcinile și nu le vom prețui, vom fi ca o frunză în vânt în această lume, vom trăi un prezent iluzoriu fără consistență spirituală și, în consecință, vom avea un viitor fără strălucire.

Ioan Toroican


Fundația Focul Sacru a luat ființă în data de 03.03.2011.


A fost fondată, potrivit Actului constitutiv, de către Ioan Toroican, care a constituit - o în conformitate cu Ordonanța Guvernului nr. 26/2000 cu privire la Asociații și Fundații și cu Decretul nr. 31/1954 privitor la persoanele fizice și juridice.

Scopul Fundației Focul Sacru este „Renașterea spirituală a națiunii.”

Am ales să facem asta prin promovarea educației de tip spiritual, educație care ar trebui să fie  fundamentul oricărui tip de educație constructivă planetară. Și așa a apărut...


ŞCOALA FOCUL SACRU


Școala Focul Sacru își desfășoară întreaga activitate inițiatică, în cadrul Fundației Focul Sacru, are la bază principiile Învăţăturii Iubirii, iar Inițierea practicată în cadrul ei poartă numele de…Focul Sacru

Ne-am propus să reînviem vechea tradiție inițiatică a acestor locuri binecuvântate, tradiție care a avut mereu, de-a lungul timpurilor, ca fundament spiritual, cunoașterea și manifestarea lui Dumnezeu, practic, cunoașterea și manifestarea Iubirii.


Suntem oameni spirituali iar ceea ce învățăm zi de zi vine să întărească și nu să slăbească credința noastră în Dumnezeu.