Sunati la: 0040-743 033 867 Email: office@foculsacru.ro
logo_pad_white
×

Donații și cotizații Fundația Focul Sacru

Fundația Focul Sacru

CIF 28181098

BANCA TRANSILVANIA

RO94BTRLRONCRT0351175601- pentru Lei

RO44BTRLEURCRT0351175601 - pentru Euro

COD SWIFT: BTRLRO22

Focu Sacru


Articole

Nature

Inițierea „Focul Sacru”

Initierea Focul Sacru 2019-08-25 07:37:41

Plecând  de la sintagma de sorginte zamolxiană „Cunoaște-te pe tine însuți și-L vei cunoaște pe Dumnezeu” (Socrate a luat din ea doar prima parte) vei putea constata   în  timp faptul că, punerea în practică a acesteia te poate ajuta în mod eficient să înțelegi ce înseamnă „Să facem om după Chipul Nostru, după asemănarea Noastră” (Facerea 1:26).

A te cunoaște pe tine însuți/însăți nu înseamnă doar a ști totul despre tine, din perspectiva anatomică, psihologică, nu înseamnă a ști totul despre propriul tău caracter, despre slăbiciunile sau despre potențele tale. Aceste caracteristici pe care le ai reprezintă doar o mică parte din ceea ce trebuie să afli despre tine, pentru a ne putea dezvolta ca Om spiritual.

Fundamentul inițiatic al acestui  tip de Inițiere, care folosește  filozofia cunoașterii de sine, a fost și este Învățătura Iubirii, iar elementul ei primordial... Focul Sacru. 

Ce este „Focul Sacru”?

Răspunsul îl veți găsi în tine însuți/însăți mergând pe calea acestei Inițierii spirituale.  

Omul, este o ființă superioară, este cea mai complexă și completă creație a lui Dumnezeu, o existență care, pe lângă trup (pe lângă ceea ce se vede) mai are și o parte energetică, cunoscută până în prezent extrem de puțin. Despre ea, vei afla mai multe pe parcurgând Inițierea „Focul Sacru.

Ioan